Sådan Slet alle Blackberry kontaktpersoner på én gang

February 11

Sådan Slet alle Blackberry kontaktpersoner på én gang


Sletning alle fra BlackBerry på én gang er en nyttig funktion, hvis du tørre enheden af data før den ledes til en ny ejer, eller hvis din kontaktliste er blevet for lang til at kunne håndteres. Sådan slettes alle kontakter på én gang, slette adressebogen databasen ved hjælp af BlackBerry Desktop Manager software. Du kan downloade BlackBerry Desktop Manager fra BlackBerry hjemmeside gratis.

Instruktioner

Open the BlackBerry Desktop Manager software on the synchronising computer. 1 Åbn BlackBerry Desktop Manager software på synkronisering computer.

Connect the BlackBerry device to the computer using the USB connector cable. 2 Tilslut BlackBerry-enhed til computeren ved hjælp af USB-kabel. Computeren vil genkende enheden og enhedslisten PIN i nederste højre hjørne af hovedmenuen.

Click the "Backup and Restore" option on the main screen of the desktop manager. 3 Klik på "Backup og gendannelse" option på hovedskærmen af skrivebordet manager.

Click the "Advanced" option. 4 Klik på "Avanceret" valgmulighed. En liste over alle databaser vises i højre rude.

Click the "Address Book - All" option and click the "Clear" button. 5 Klik på "Address Book - All", og klik på "Clear" knappen.


relaterede artikler