Sådan Slet alle Picasa Webalbum

September 27

Sådan Slet alle Picasa Webalbum


Picasa Web kan du gemme dine fotos online og dele dem med venner. Du kan tagge dem med navne og steder, tilføje billedtekster og organisere dem i album, blandt andre funktioner. Hvis du allerede bruger Picasa Web men ikke længere ønsker at dele dine fotos der, kan du slette alle dine albums --- men kun én ad gangen. Google, der administrerer alle aspekter af Picasa, lader dig ikke slette dine fotoalbum på én gang. Desuden kan du ikke annullere din Picasa-konto uden at annullere hele din Google-konto. En genvej indebærer slette tomme albums.

Instruktioner

Sign in to your Picasa Web account using your Google username and password at picasaweb.google.com. 1 Log ind på din Picasa Web-konto ved hjælp af din Google-brugernavn og din adgangskode på picasaweb.google.com. Dette viser de senest adgang album.

Click the "My Photos" tab in the menu bar near the top of the page. 2 Klik på fanen "Mine Billeder" i menulinjen øverst på siden. Dette viser alle dine album.

Click any album. 3 Klik på en album. Dette viser alle fotos i albummet, sammen med album redigeringsmuligheder.

Click the "Actions" tab in the menu bar above the photos and select "Delete Album." 4 Klik på fanen "Handlinger" i menuen bar over de billeder og vælg "Slet album." Klik på "OK" for at bekræfte. Dette sletter alle billeder i albummet og du vender tilbage til den "seneste album" side.

Repeat Steps 2 through 4 until all albums have been deleted. 5 Gentag trin 2 til 4, indtil alle albums er blevet slettet.


relaterede artikler