Sådan Slet alle iPhone-billeder uden synkronisering

June 30

Sådan Slet alle iPhone-billeder uden synkronisering


IPhone kamera funktion kan være en god måde at fange levende billeder. Regnskabsmæssig en separat kamera til alle tider kan være en byrde, men det er meget lettere, når din mobiltelefon har et kamera. Men de billeder, du har taget er personlige, og kan indeholde billeder, du ikke ønsker at andre skal se. Af en eller anden grund, kan du slette alle foto på din iPhone uden at skulle synkronisere det. Dette er en simpel opgave, som kræver, at du enten slette hvert billede individuelt eller slette alt indhold på din iPhone.

Instruktioner

Select the "Camera" option on your iPhone's home screen. 1 Vælg "Camera" option på din iPhone startskærm.

Choose the small image on the bottom left hand of your iPhone's screen. 2 Vælg det lille billede nederst venstre på din iPhone skærm. Dette vil hente dine nyeste iPhone billede

Touch the garbage can icon on the bottom-right-hand corner of your screen. 3 Tryk skraldet ikonet nederst til højre hjørne af skærmen.

Select the "Delete Photo" icon. 4 Vælg "Slet billede" ikonet.

Repeat steps three and four for every picture on your camera roll. 5 Gentag trin tre og fire for hvert billede på dit kamera roll.

Select the "Settings" Icon on your home screen 1 Vælg "Settings" ikonet på din startskærm

Choose the "General" tab located on your "Settings" option menu. 2 Vælg fanen "Generelt" ligger på din "Settings" menuen.

Scroll down and click the "Reset" tab on this screen. 3 Rul ned og klik på "Reset" fanen på denne skærm.

Choose the "Erase All Content and Settings" option on your menu. 4 Vælg "Slet alt indhold og indstillinger" option på din menu.

Select "Erase iPhone." 5 Vælg "Slet iPhone."


relaterede artikler