Hvordan Elefanter Brug deres Tusks at spise?

June 19

Hvordan Elefanter Brug deres Tusks at spise?


Som den største landpattedyr på Jorden, er elefanter forståeligt fængslende for videnskabelig undersøgelse, især fordi de har strejfede verden for millioner af år. Elefanter er tilpasset deres omgivelser ved hjælp af en unik kuffert og flankerende stødtænder, eller store fremspringende tænder, for agile bevægelse og beskyttelse. Men stødtænder hjælpe også elefanten ved at hjælpe i det daglige græsning til mad.

Tusk Identifikation

Alle elefanter, med undtagelse af de kvindelige asiatiske arter, vokser et par stødtænder. Elefanter vil kun vokse et par stødtænder i deres levetid, selv om de vokser længere som elefant aldre. Stødtænder varierer i længde, udviser en lige og tynd form, eller en tyk og kurvede form. Alle stødtænder består af elfenben. De stødtænder er teknisk elefantens fortænder.

Spisevaner

Elefanter er planteædere, eller planteædere. De stødtænder fungerer som spise redskaber, ved siden af ​​den lange stammen. Bortset fra buske og træ blade, nyder elefanter spiser bark. De stødtænder let skrabe barken fra træet trunk overflade til forbrug. Desuden er dybtliggende rødder ubesværet gravet op med stødtænder, leverer en alternativ fødekilde. Elefanter grave i tørre flodlejer med stødtænder for at opnå skjulte vandkilder under jorden.

Tusk Virkninger på naturen

Elefanter bevæger konstant på jagt efter mad og vand. Deres adræt brug af stødtænder og bagagerum omformer regioner drastisk. En lille skov kan ligne en græsklædt slette efter en elefant besætning færdig spise. Træer lå strippet på jorden og store huller tilbage fra at grave under jorden. De store huller, afslører underjordiske vandforsyning, tiltrække andre vilde dyr til det område, håb om at finde forfriskning.

Elephant Appetite

De stødtænder er et vigtigt bidrag til elefanterne succes i naturen. Deres store forekomster kræver en masse mad og vand til grundlæggende funktion. De stødtænder tillade dem at spise andre vegetabilske fødevarer, bortset fra de blade og grene, stammen kan fatte. Uden de stødtænder, kunne de ikke foder til dybe brønde og rødder eller lirke bark fra træstammer. Utroligt, elefanter kræver 99,8 kg. af fødevarer og 53 liter vand på en daglig basis.

Alternative Tusk anvendelser

Stødtænder bruges også i kamp. Elefanter kæmper hinanden for hjælpere eller territorium. De stødtænder bruges også i sociale interaktioner. En simpel hej mellem elefanter kan involvere gnide stødtænder, som stammer er flettet sammen, ligesom et menneske håndtryk.

Mennesker og Tusks

Selv om mange lande forbyder elefant jagt, elefanter er stadig truede dyr. De stødtænder er en lukrativ handelsvare, da de er rene elfenben. Ulovlig krybskytteri fører til en jæger dræbe en elefant, fjerne stødtænder, og forlader det store dyr til at dø.


relaterede artikler