Sådan sletter tidligere viste sites helt fra din computer

January 28

Sådan sletter tidligere viste sites helt fra din computer


Din computerens webbrowser lagrer automatisk historie websteder, du tidligere har set. Selv om dette er en nyttig funktion til at finde websteder, du har besøgt før, kan du ikke ønsker andre brugere af en delt computer at snuse på din internet historie. Major browsere som Google Chrome, Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox alle giver dig mulighed for permanent at slette din browser historie. Sletning browser historie frigør også plads på din harddisk.

Instruktioner

Chrome

1

Åbn Chrome. Klik på ikonet med tre vandrette streger i øverste højre hjørne. Vælg "Funktioner" og derefter klikke på "Ryd browserdata".

2

Klik på drop-down feltet ud for "Ryd disse elementer fra" og vælg "Begyndelsen af ​​tid." Placer en skovflåt i felterne ved siden af ​​"Ryd browser-historik," "Ryd download-historik", "Slet cookies og andre website og plug-in data" og "Tøm cache."

3

Klik på knappen "Ryd browserdata" og vente på, at processen for at fuldføre.

Internet Explorer

1

Åbn Internet Explorer. Klik på "Funktioner" og derefter "Slet browserdata".

2

Fravælg "Bevar foretrukne websted data." Sæt et kryds ud for "Temporary Internet Files", "Cookies" og "Historie." Klik på "Slet".

3

Brug "Funktioner" og derefter "InPrivate Browsing" til din browser session, hvis du vil have passwords, søgehistorik og webside historie slettes, når du lukker fanen.

Firefox

1

Start Firefox. Fra menuen "Funktioner", vælg "Ryd historik."

2

Klik på drop-down boksen ved siden af ​​"Time interval for at rydde" og vælg "Everything".

3

Klik på pil ned ud for "Detaljer" og placere en kryds ud for "Browsing & Hent History", "Form & Søg History", "Cookies", "Cache" og "Aktive Logins." Klik på "Ryd nu".


relaterede artikler