Hvordan at kontrollere, om min ven har blokeret min Gmail-id

July 17

Hvordan at kontrollere, om min ven har blokeret min Gmail-id


Hvis en ven ikke længere vises i din Gmail-chat liste, kan de have blokeret din Gmail-id for at forhindre dig i at chatte med dem. Gmail ikke fortælle dig, hvis eller når nogen blokerer dig. Den bedste chance er at komme i kontakt med din ven, såsom via e-mail, og finde ud af hvad der er op. De kan simpelthen ikke er gået online for nylig, eller du kan have et uheld blokeret dem eller omvendt.

Instruktioner

1

Log ind på Gmail og logge på "chat" rude i nederste venstre hjørne. For at kontrollere, du har ikke et uheld blokeret din ven, skrive deres navn i "Søg mennesker" feltet i chatten listen. I feltet, der vises, hvis du ser den blokering mulighed, har du blokeret dem. Hvis du gerne vil fjerne blokeringen dem, skal du blot klikke "Fjern blokering".

2

Hvis din vens navn ikke vises på listen, skal du sende dem en e-mail til at kontrollere, at alt er OK. De kan have blokeret du ved et uheld. Hvis de har gjort det, kan du ikke kommunikere med Gmail-chat, men du kan stadig email.

3

Det er også muligt, at du måske har endnu ikke inviteret din ven til at chatte. Indtast deres navn og i feltet, der vises hit "Inviter til chat".

4

Eller din ven kan chatte i "Invisible" mode. Hvis deres navn stadig vises på din liste, har de ikke blokeret dig. Klik på "Chat" og sende en besked. Hvis de svarer, har de skiftet deres indstillinger vises offline. Hvis de ikke svare, kan de ikke have været online i et stykke tid.


relaterede artikler