Sådan Slet alle kontaktpersoner på en Samsung

June 16

Sådan Slet alle kontaktpersoner på en Samsung


Hver Samsung mobiltelefon model har sine egne indstillinger og funktioner. De fleste Samsung telefoner giver dig mulighed for at slette data fra enheden. Denne funktion kan være nyttig, hvis du udskifter din mobiltelefon og ønsker at slette data, før donere det. De fleste Samsung-enheder vil give dig mulighed for at vælge at slette alle dine kontakter på en gang ved at gå ind i dine sikkerhedsindstillinger. Processen kan afvige en smule fra model til model.

Instruktioner

1 Tryk på knappen "Home" og derefter på "Menu" knappen. Dette vil bringe op på alle de kategorier menu for telefonen.

2 Fremhæv kategorien "Indstillinger".

3 Vælg "Sikkerhed". Du skal muligvis vælge "Mere" først at rulle ned til menuen Sikkerhed. På bestemte modeller som Samsung Restore, skal du vælge "Reset / Slet".

4 Indtast låsekoden. Hvis du ikke har angivet en låsekode, skal du indtaste de sidste fire cifre i dit telefonnummer.

5 Vælg "Erase / Reset", "Slet" eller "Slet Stuff", afhængigt af den model af din mobiltelefon.

6 Vælg muligheden for at slette kontakter.

7 Vælg "Ja" eller "Slet" for at bekræfte sletningen af alle dine kontakter. Tryk på knappen "OK" på telefonen.


relaterede artikler