Sådan ændres iPhone brugere i iTunes

December 22

Sådan ændres iPhone brugere i iTunes


Hver iPhone har en specifik iTunes-konto knyttet til det, som bruges til at synkronisere musik, videoer og andre købt indhold til enheden. For at ændre din iTunes-konto på din iPhone skal du logge ind på iTunes på din computer og synkronisere din iPhone til iTunes. Når synkroniseret, vil den nye iTunes-konto synkroniseres til iPhone og vil tillade dig at foretage indkøb under kontoen brugerens navn, mens i App Store og iTunes på din telefon.

Instruktioner

Open the Applications folder in Finder and double-click the "iTunes" icon to run iTunes on a Macintosh computer. 1 Åbn mappen Programmer i Finder og dobbeltklikke på "iTunes" ikonet for at køre iTunes på en Macintosh-computer. For pc'er, klik på "Start", "Alle programmer", "Apple" og "iTunes for at starte programmet.

Click the "iTunes Store" tab on the iTunes sidebar, and click the "Sign In" button. 2 Klik på "iTunes Store" fane på indholdsoversigten i iTunes, og klik på "Log ind" knappen.

Enter the new iTunes account e-mail address and password, and click the "Sign In" button. 3 Indtast den nye iTunes-konto e-mail-adresse og adgangskode, og klik på "Log ind" knappen.

Insert the USB cable into your iPhone's dock connector on the bottom of the phone, and plug the other end of the cable into your computer's USB port. 4 Sæt USB-kablet i din iPhone dock-stik i bunden af telefonen, og sæt den anden ende af kablet i computerens USB-port.

Click the "iPhone" tab in the iTunes sidebar and click "Sync." 5 Klik på fanen "iPhone" på indholdsoversigten i iTunes, og klik på "Sync."

Disconnect the iPhone once the "Safe to disconnect" message appears. 6 Afbryd iPhone, når den "Safe at afbryde" vises.


relaterede artikler