Hvordan at vide, hvis nogen har blokeret dig fra at se venners indlæg på Facebook

August 4

Hvordan at vide, hvis nogen har blokeret dig fra at se venners indlæg på Facebook


Blokering anden Facebook abonnent i at se dine indlæg, billeder eller fulde profil kan gøres for en række årsager; delvis blokering af stillinger og dele af de sociale medier site kan også ske, andre muligheder omfatter blokere en ven fra at se en hel profil. Når en person er blokeret både venner stoppes fra at se nogen del af andre personer profilen.

Blokeret

I privatlivsindstillinger af en persons Facebook konto indstillingen er tilgængelig til at blokere en ven; væsentlige, dette fjerner online venskab i begge ender og gør indlæg, billeder og kommentarer fra hver ven utilgængelig for visning til den anden person, rapporterer Sexy Social Media. Når en ven er blokeret, kan de ikke længere få adgang til profilsiden af ​​den person, der blokerede dem gennem deres egen venneliste, og de vil ikke være i stand til at se indlæg tilbage på fælles venner væggens.

opdateringer

Det er muligt at forblive venner med en person på Facebook, men ikke give dem mulighed for at se indlæg som statusopdateringer. Switched forklarer, at når de sender en statusopdatering en lille hængelås er synlig, at når der klikkes på bringer en række muligheder for at gøre opdateringer private for nogle potentielle seere. Ved at blokere nogle seere fra at se status opdaterer venner forbliver synlige for hinanden, men den blokerede person kan ikke se statusopdateringer, der ikke vil være synlige.

Sporing af en blokeret person,

Når en Facebook ven forsvinder fra de regelmæssige meddelelser set af en ven, og de er ikke længere synlig på venner gruppe, de plejede at findes i en Facebook-bruger kan have været blokeret, rapporterer Sexy Social Media. Ser man tilbage gennem samtaler og brug af apps og spil både brugere regelmæssigt bruger betyder det tidligere ven vil være synlig i ældre samtaler og opdateringer; Men hvis de er stadig synlige i apps og spil, men ikke længere fremstå som en ven, en Facebook-bruger er blevet blokeret fra at se deres stillinger.

Kigger ud for tegn

En af de store tegn på at blive blokeret fra at se en vens indlæg på Facebook er den manglende evne til at navigere til en vens side ved hjælp af linket fra en gammel samtale eller post. Når en person er blokeret, er Facebook ikke tillader alle tags, der skal fjernes i et foto, hvilket betyder en person kan stadig se gennem foto på andre personer tidslinjen for at se, om de er blokeret, og at se, om en anden Facebook-bruger er stadig aktiv .


relaterede artikler