Hvilke tilpasninger gør det muligt Toco tukan at leve?

June 5

Hvilke tilpasninger gør det muligt Toco tukan at leve?


Kendt for deres store, farverige næb, Toco tukan har den største regningen til kroppen forholdet enhver fugl i verden. Disse baldakin beboere bor i de neotropiske regioner Syd-og Mellemamerika, hvor hovedparten af sin kost består af årstidens frugter. På trods af toco toucan karakteristiske udseende, forskerne ved meget lidt om rovdyr og levetid. I stedet forskning fokuserer på, hvordan disse sært formede fugle formår at leve og trives i naturen.

næb

Selv om det ser ud til at være en forpligtelse, den store næb hjælper toco tukan greb frugt, insekter, æg og små fugle. Forskere mener næbbet kan tiltrække en mage. Den næb giver et middel til preening fjer og forsvare mod mindre rovdyr. Den toco toucan justerer blodtilførslen til næbbet at regulere deres kropstemperatur gennem kontrolleret varmetab, så fuglen ikke overophedes i sit tropiske levested.

tæerne

På grund af de store næb, relativt små organer og kortere vinger, Toco tukan flyve dårligt. For at modvirke deres manglende mobilitet, Toco tukan har stærke ben og tæer. Af deres fire tæer på hver fod, den første og fjerde er bagud, således at to tæer wrap omkring grenene fra hver retning. Denne sikkert greb gør det muligt for fuglene at gå og hoppe langs filialer i baldakinen uden at skulle stole på deres vinger så meget.

farvning

Den Toco tukan næb har en sort plet på orange og gule fjer, der blander ind farverne i baldakin. Den sorte og hvide krop giver mere beskyttelse i områder, hvor tukan skal være mindre synlig. Toco tukan bor i huller i træer, hvor de tuck deres lyse næb under deres vinger og udarbejde deres halefjer at dække farver. Dette gør det muligt toco toucan at blande ind i den mørke hul og potentielt undgå rovdyr.

flokke

Toco tukan bor typisk i små grupper af seks voksne, der rejser sammen for at finde friske kilder til frugt som årstiderne skifter, eller de nedbryder de tilgængelige frugt forsyninger. Begge forældre arbejder sammen om at passe æggene og hæve de unge for de første otte uger. Toco tukan snak højlydt og klik næbbet til at kommunikere indbyrdes. De bruger også deres højt kvækken lyder at overraske potentielle rovdyr og lade gruppen for at undslippe.


relaterede artikler